fredag 30 januari 2009



ja då var det kväll igen. Imorron ska vi på 65 års kalas. Gubbens moster är det som fyller år. Nu har jag börjat sticka på en barn tröja med dö skalle motiv på. Tröjan var så mysig så jag kunde inte mot stå den. Mitt brorsbarn fyller 1 år i februari, men mamman ville inte ha stickade kläder. Jag får väl ge det till någon annan då. Länge sen jag stickade så vi får väl se om det blir någon tröja med en dö skalle på, den kanske hamnar i soporna. Jag har sticka bakstycket klart, har börjat på framstycket så en liten bit av dö skallen finns. Lite svårt att sluta sticka för det var ju så himla roligt, men man måste ju sov syndigt nog.Vet inte vad jag gjort har så ont på höger sida ner mot benet, sitter i utkanten av skinkan ungefär... Min dotter kommer hem i morron så då får hennes bror åka och hämta henne + killen som hon träffat, mins inte vad han hette. Jag och mitt minne det är inte som det varit och kommer nog aldrig att bli det heller. Tjillevippen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla Mamsen! Det va allt fina kort du tagit pa mina blommor. roligt att pappa ville vara med pa ett litet kort =)
Och vad mycke pals min sotis bebi har fatt da. ett riktigt lejon har hon blivit.
snart ar vi hemma, antar att du haller rakningen..18 dagar kvar sen ses vi i Sunne. kommer ni den 18 (samma dag som vi kommer hem) eller den 19? sag att du skulle till falun den 18:e.hoppas det gar bra. jag ringer nar det narmar sig. vi raknar med att vara i karlstad vid 14 tiden den 18 iaf.
Ta hand om er!
KRAMAR

Anonym sa...

Det var länge sedan jag stickade också, skulle kanske prova igen.Men vad skulle man sticka då??? Kram

Anonym sa...

ja du kan ju ge den till a och o nya bebis sen,den växer väl i den så smånigom..ja vad synd att hon inte vill ha stickat de är ju så bra nu när de är vinter...jaja alla är vi olika.
kram kram kussen